Myrebekæmpelse

Kontakt os allerede idag og få et forpligtet tilbud. Vi er landsdækkende!
Lad os hjælpe

Er du også træt af de sorte små myrer?

Vi tilbyder professionel myrebekæmpelse til både privat og erhverv. Vi afhjælper myrerproblemer ved at bekæmpe dem hvor de plager dig – oftest rundt langs soklen, i haven, indkørslen og terassen.

Vi bruger som oftest både sprøjtemiddel samt et granulat som myrerne bære med hjem i boet, og på den måde vil effekten være tredobbelt da hele boet og dronningen derved også vil blive bekæmpet

Vil du også gerne være fri for myre i huset og på terrassen?

Lad os hjælpe

Hvordan undgår jeg myrer?

Den bedste og mest effektive måde at bekæmpe myrer på, er ved at finde deres myretue og destruere den. Men er myrerne først kommet indenfor i huset, kan det være mere end svært at afgøre, hvor de egentlig er kommet fra. Myrer bevæger sig nemlig ofte flere hundrede meter væk fra deres bo i bestræbelserne på at finde føde.

Så har du først fået myrerne tæt ind på livet, må du i de fleste tilfælde i gang med at bekæmpe dem, og det er her vi kommer ind i billedet, da det kan være en langvarig og besværlig proces.

Hvis du vil undgå myrer indendørs, så skal du finde ud af hvor de i første omgang er kommet ind. Og så sørge for at få lukket af, så det ikke længere er så let for myrerne at komme ind i huset. Det kan dog være svært at få spærret helt af. Og så er der ingen vej udenom, så må du i gang med at bekæmpe myrerne, hvis du ikke vil have dem inde i huset.

Det er vigtigt, at hindre at myrerne får adgang til mad, hvis først de er kommet indenfor. Så sørg for, at der ikke ligger brødkrummer eller andet spiseligt på borde, i skabe eller andre steder, hvor myrerne kan komme til. Myrer er nemlig rigtig gode til at informere hinanden om de gode steder. Så har de først fundet noget spiseligt, kan du være sikker på, at de fortæller det videre og dermed trækker endnu flere myrer til.

Er der et optimalt tidspunkt for myrebekæmpelse?

Vi bekæmper normalt myrer i sommermånederne, altså i perioden mellem 1. maj til 30. september.

Det skal være tørvejr før behandlingen mod myrer kan udføres.

Ønsker du mindre bekymringer – så kontakt os, og få markedets bedste tilbud på myrebekæmpelse.

Vi er et team af professionelle medarbejdere, med speciale i myrebekæmpelse og vi prioriterer miljø, kvalitet og service meget højt, således at du får det bedste resultat til den billigste pris!

Vi er din garanti for veludført arbejde og vi går aldrig på kompromis med din tilfredshed!

    Få et uforpligtende tilbud