Rens af tagrender

Kontakt os allerede idag og få et forpligtet tilbud. Vi er landsdækkende!
Lad os hjælpe

Vidste du at tilstoppede tagrender er den mest almindelige årsag til skader på boliger i Danmark?

De mest hyppige problemer der opstår er råd og svamp i konstruktionerne, vinduer, døre og udhæng fx. Maling og puds på facaden kan ødelægges og har nemmere ved at få frostspringninger mv. Det er knap 100.000 liter nedbør som dit tag skal tage imod hvert år – og derved også dine tagrender!

En utæt eller tilstoppet tagrende giver stor risiko for fugtskader på facade og udhæng.

Vand skal ledes effektivt væk for ikke at forårsage skader på huset.Velfungerende tagrender og nedløb har derfor stor betydning for husets levetid, da en effektivt bortledning fra taget er med til at forebygge skader på tilstødende bygningsdele. Når tagrenderne er fyldte eller har bagfald, nedløbsrøret eller brønden er tilstoppet, eller når systemet er utæt, vil vandet finde andre veje ned fra taget og denne form for manglende omhu kan få katastrofale konsekvenser i form af skader både ude og inde. Der er især tale om reelle katastrofer når forsikringselskabet ikke vil dække skaderne, hvilket er kutyme i forsikringsbranchen i de tilfælde hvor tagrenderne ikke har været renset.

Få renset tagrenden inden skaden er sket!

Lad os hjælpe

Hvornår på året er det bedst at få renset tagrender?

Vi anbefaler som minimum at få tagrenderne renset en gang om året.

Det bedste tidspunkt er når det trænger! – oftest til efteråret.

Så for din egen pengepungs skyld – din bolig – og for mindre bekymringer – kontakt os, og få markedets bedste tilbud på tagrenderens!

Vi er et team af professionelle medarbejdere, med speciale i tagrenderens og vi prioriterer miljø, kvalitet og service meget højt, således at du får det bedste resultat til den billigste pris!

Vi er din garanti for veludført arbejde og vi går aldrig på kompromis med din tilfredshed!

    Få et uforpligtende tilbud