Ukrudtsbekæmpelse

Kontakt os allerede idag og få et forpligtet tilbud. Vi er landsdækkende!
Lad os hjælpe

Ukrudtbekæmpelse der virker

Er du også træt af at bruge tid og penge på ukrudtsmidler som aldrig virker? Alge-Fjerner ApS tilbyder en seriøs og professionel ukrudtsbekæmpelse der virker – til både privat og erhverv. Vi kommer med vores mange års erfaring og ekspertise og de bedste bekæmpelsesmidler – og du sparer både tid og penge.

Vi anbefaler at få udført ukrudtsbekæmpelse to gange årligt.

Efter behandlingen går der ca. 1-3 uger før du kan se en virkning. Virkningen holder i op til 90 dage! hvilket er langt længere end den virkning du normalt kan opnå med de produkter man køber i supermarkeder og byggemarkeder, hvilket skyldes at vores produkter er tilsat “jordmiddel” som giver en langtidsvirkning.
Lad os hjælpe

Vi dækker hele Fyn - med samme gode resultat hver gang!

Som de første i Danmark tilbyder vi nu landsdækkende ukrudtsbekæmpelse for private og erhverv. Alle vores medarbejder der udføre ukrudtsbehandling har det lovpligtige sprøjtebevis hvilket sikre dig den bedste kvalitet og bedste effekt, samt den nødvendige viden for ikke at overdossere og passe godt på miljøet.

Vi anbefaler at man får sprøjtet 2 gange årligt! Første gang (Marts-Maj) og anden gang (Juni-August)

Vi er et team af professionelle medarbejdere, med speciale i ukrudtsbekæmpelse og vi prioriterer miljø, kvalitet og service meget højt, således at du får det bedste resultat til den billigste pris!

Vi er din garanti for veludført arbejde og vi går aldrig på kompromis med din tilfredshed!

    Få et uforpligtende tilbud